Werkwijze van Sync Development


Wij bij Sync-development willen op alle mogelijke manieren onze klanten tegemoet komen, daarom maken wij van tevoren duidelijke afspraken over het ontwikkelingsproces. Nu verloopt natuurlijk niet ieder proces hetzelfde, maar er is wel sprake van een basisprincipe dat altijd terugkomt. Hieronder ziet u hoe het bij ons in z’n werk gaat.

Sync-development-Alphen-ad-Rijn-Klant-Ontmoeten

Ontmoeten

Een afspraak maken, een datum plannen en de locatie bevestigen (kan zowel bij ons op locatie als bij u op locatie).

Sync-development-Alphen-ad-Rijn-Afspraken-maken

Afspraken

Duidelijke afspraken maken over de website. Tevens is dit het moment waarop de overeenstemming door beide partijen getekend moet worden.

Sync-development-Alphen-ad-Rijn-Realiseren-product

Realiseren

Realisatie van de website (waar u uiteraard nauw betrokken bij zult zijn)

Sync-development-Alphen-ad-Rijn-Opleveren-product

Opleveren

Oplevering van het eindproduct, waarbij de website online geplaatst gaat worden.  


Bestaande websites voorzien van SEO en/of onderhoud


Heeft u een bestaande website die een update kan gebruiken of een website die een boost in de performance kan gebruiken? Zoek dan niet verder en vraag bij ons een offerte aan. Sync-development biedt externe diensten aan zoals het onderhouden en het updaten van bestaande websites voor een scherpe prijs.


Sync-development-Alphen-ad-Rijn-Onderhouden-website

Onderhouden

Als uw website is opgeleverd is het verstandig om na te denken over het onderhoud. Voor alle websites die wij maken bieden wij een onderhoud prijs vanaf €25,- per maand. De prijs wordt aangepast op de hoeveelheid onderhoud die uw website nodig heeft. De overname van een bestaande website gaat iets anders in zijn werk, het is noodzakelijk dat wij de website in kwestie eerst onderzoeken. Hierbij kijken wij naar de code en bijbehorende documentatie, daarna komen wij met een voorstel.

Sync-development-Alphen-ad-Rijn-Seo-toevoegen

SEO

SEO op een bestaande website toepassen of de SEO up uw website optimaliseren is bij ons een mogelijkheid. Ook hier verrichten wij eerst onderzoek naar de code en bijbehorende documentatie van uw website. Het is voor ons cruciaal om eerst te zien hoe uw website in elkaar steekt voordat wij een prijsindicatie kunnen geven. Daarnaast stellen wij ook vast wat de SEO score voor en na de optimalisatie is zodat u het resultaat kunt zien.

Sync-development-Alphen-ad-Rijn-Online-marketing

Online marketing

Een leuke aanvulling op uw bedrijf en/of website is goed promotiemateriaal voor op uw Social Media accounts. Leuke afbeeldingen, creatieve teksten en spontane acties die ervoor zorgen dat mensen meer geïnteresseerd raken in uw bedrijf, wie wilt dat nou niet? Met deze dienst houden wij ons dus voornamelijk bezig met het beheren/ondersteunen van uw Social Media netwerk. Deze dienst leveren wij vanaf €75,- per maand.    Communicatie

Communicatie is voor ons zeer belangrijk, Wij doen er dan ook alles aan om de klant overal bij te betrekken. Wij willen dat u weet waar wij op elk moment mee bezig zijn, zo willen wij ervoor zorgen dat een kleine verandering tijdig kan worden doorgegeven. Hiermee proberen wij een stuk klantvriendelijkheid te bieden en een stuk efficiëntie te winnen. Wij zijn telefonisch bereikbaar van Maandag t/m Vrijdag tussen 9:00 - 18:00. Via de mail zijn wij 24/7 te bereiken en reageren dan zo snel mogelijk.