Phortos consultants

----------------
----------
-----

Phortos consultants

Phortos Consultants is een adviesbedrijf dat zich richt op het wereldwijd deelbaar maken van wetenschappelijke data. Zij bieden op dat terrein strategisch advies, begeleiden data implementatie trajecten en verzorgen trainingen.

Het project

Phortos Consultants is al meer dan acht jaar actief en de website was na de oprichting van het bedrijf niet meer aangepast. Het was dan ook hoog tijd om de website te vernieuwen en aan te passen aan het huidige aanbod van het bedrijf. Zo kwam Phortos Consultants bij ons terecht.

Uitvoering

Na goed overleg zijn beide partijen tot de conclusie gekomen dat ze bijzonder eisen hadden aan de website en dat het dus maatwerk zou moeten worden. Zo is uiteindelijk elke regel code in deze website door Sync-Development ontwikkeld. Hiermee heeft de klant een absoluut uniek eindresultaat gekregen.

Resultaat

Vanwege het goede overleg verliep de implementatie voorspoedig. Het resultaat voldeed dan ook volledig aan de verwachtingen van Phortos Consultants. Door het unieke, moderne design van de website en de volledige update van de content hebben wij een strakke en professionele uitstraling gerealiseerd die perfect aansluit bij de business van de klant.

Bekijk de website