Kruisje voor het sluiten van de offerte pop-up
Vraag hier uw offerte aan!
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Een grondige inspectie van uw website

Kom alles te weten te over uw website voor maar €24.99

APK keuring voor… Websites?

Ja, u leest dat goed, een APK keuring maar voor websites! Iedereen met een auto weet wel waar dit voor staat maar als u het nog niet weet, het staat voor: Algemene Periodieke Keuring, Maar waarom zouden we het alleen gebruiken voor auto’s? Een website voor uw bedrijf is tegenwoordig essentieel om relevant te blijven, Daarom is het ook zo belangrijk om er goed voor te zorgen! Wij kunnen u hiermee helpen en een website-APK keuring doen die laat zien wat goed is aan uw website of wat meer aandacht kan gebruiken voor een beter resultaat. En dit voor maar 25 euro!

Waarom zou ik mijn website keuren?

Wij werken regelmatig samen met bedrijven die soms jarenlang niets aan hun site hebben gedaan qua onderhoud, Er staan talloze updates die niet uitgevoerd zijn, plugins die niet meer werken en de content is verouderd. Dit heeft dan weer gevolgen voor de SEO (Search Engine Optimization), wat slecht is voor de vindbaarheid en relevantie op Google. Hieronder zijn de meest voorkomende problemen die wij in de praktijk tegen komen:

  1. De website is niet goed beveiligd tegen virussen en hackers.
  2. De website is niet goed zichtbaar op mobiel en tablets (dat is bij ongeveer 60% van de gebruikers het geval!).
  3. De website bouwt traag op vooral voor nieuwe bezoekers. (Google raadt aan dat je website een pagina binnen 5 seconde laad)
  4. De vindbaarheid van de website is niet goed voor potentiële klanten.
  5. Functionaliteiten werken niet meer naar behoren door veroudering van updates.
  6. Host gebruikt oude php versie wat conflicten oplevert met functionaliteiten en snelheid.

Wat doe ik met mijn resultaat?

Wat u na de website keuring doet ligt aan het resultaat en aan u. Wij zullen zo grondig mogelijk kijken naar wat de stand van zaken is van uw website en zullen u gedetailleerd uitleggen wat goed is en wat beter kan. Daarna is het aan u om het op te nemen met uw eigen webbouwer of dat u het door ons laat oplossen! Wij van Sync Development zijn namelijk gespecialiseerd in website ontwikkeling en kunnen u het beste helpen met uw problemen. Wij bieden ook een abonnementsservice aan zodat u zich nooit meer zorgen hoeft te maken over problemen met uw website en volledig kan focussen op uw business!