Website onderhoud

Het website onderhoud kost vaak veel geld en veel tijd. Daarnaast is technisch onderhoud van een site meer dan alleen iets weten over Wordpress of HTML. Onderhoud loopt uiteen van webservers onderhouden tot het beveiligen van uw website tegen hackers.

Hiervoor heeft u als particulier, eigenaar van een klein, middelgroot of groot bedrijf geen tijd en meestal ook geen zin in. Sync-development neemt deze zorg graag uit handen. Alles onder één dak, wel zo makkelijk.

Wij bieden het onze klanten een belangrijk voordeel, alle wijzigingen die niet veel tijd in beslag nemen zullen wij altijd kosteloos voor u uitvoeren.

Wij zorgen ervoor dat het beheer en alle plugin updates worden uitgevoerd. U komt nooit voor verrassingen te staan. U weet vooraf altijd goed waar u aan toe bent en het beheer is tot in de kleinste details geregeld. Kortom: Simpel, overzichtelijk en voor een lage prijs. Bij ons heeft u geen gedoe, u heeft garantie dat alles zal werken. Uw website onderhoud is in goede handen.

Website onderhoud tarieven

Website onderhoud foto sync-development alphen aan den rijn

Niet iedere klant heeft dezelfde behoefte aan onderhoud. Dit zorgt ervoor dat wij in overleg met u een indicatie maken voor hoeveel onderhoud uw website nodig gaat hebben.

Aan de hand hiervan reserveren wij een bepaald aantal uren per maand. Daarbij wordt nauwkeurig bijgehouden waar wij aan gewerkt hebben.

Ons uur tarief start vanaf €25,- ex BTW.

Uw online kopzorgen wegnemen

Een ondernemer heeft al genoeg dingenom mee bezig te zijn. Het werk houd immers niet op zodra je de deur achter je dicht trekt.

Laat het website onderhoud niet één van die dingen worden. Wij houden uw website altijd up-to-date. En dat voor een vaste lage prijs.

Website onderhoud foto 2 sync-development alphen aan den rijn

Onderhoud tarief

Ons tarief is €25,- exclusief BTW per uur. Vergis u niet, in een uur kan veel gebeuren. Voor al het onderhoud dat wij gaan doen geldt dat wij eerst aan u doorspelen hoe lang iets gaat duren (schatting). Daarna kunt u ervoor kiezen of het onderhoud uitgevoerd moeten worden of niet.

Wij raden iedereen aan om voor onderhoud te kiezen, dit met het oog op de toekomst. Vaak kunnen problemen voorkomen worden door het tijdig bijwerken van uw website.